Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Is uw dak aan vernieuwing toe?

Bent u op zoek naar een erkend kwalitatief dakwerker voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Demessemaeker verenigt de beste dakwerkers binnen de regio Antwerpen.
Welke dakwerken en dakrenovaties komen aan bod?

Elk dak is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden van uw dakwerken en/of dakrenovatie te Antwerpen en ruime omgeving

Dakwerken

Met Demessemaeker aan uw zijde bent u zeker van een totaalpakket voor al uw dakwerken. Gaande van de plaatsing van uw dak als de uitvoering van herstellingen, van de afwerking van uw dak tot de bekleding ervan: zoekt u een dakwerker in Antwerpen, dan zit u met ons vakkundig team goed voor een solide en kwalitatief eindresultaat!

Dakrenovatie

Wie een renovatie in het verschiet heeft, doet er goed aan te beginnen met het dak. Het dak draagt immers bij tot de bescherming en natuurlijk ook tot de esthetische aanblik van uw woonst. Laat uw dakrenovaties over aan onze experts en zie ze uitgevoerd worden op korte termijn met oog voor de juiste isolatie en veiligheidsvoorschriften.

Gevelbekleding

Net zozeer als uw dak, dient u gevel te worden voorzien van de beste zorgen en looks. Demessemaeker verzorgt uw gevelbekleding in Antwerpen met de allernieuwste producten in de bouwwereld en gaat steevast aan de slag met duurzaam en esthetisch materiaal. Op deze manier bent u zeker van een fraai en goed geďsoleerd eindresultaat!
Specialiteiten

Dakwerken in Antwerpen: van hellende tot platte daken

Bent u op zoek naar een partner voor de plaatsing van uw dak voor uw nieuwbouwproject? Of is uw dak toe aan enkele renovaties of herstellingen? Geen probleem.. Demessemaeker verzorgt al uw dakwerken in Antwerpen tot in de puntjes. We bieden een allround dienstenpakket, dat werkelijk alles omvat wat uw dak nodig heeft.

Allereerst verzorgen we de plaatsing van zowel hellende als platte daken. Bij beide daken fungeert Demessemaeker als geregistreerd aannemer voor zowel de plaatsing, de renovatie als onderhoud van beide types, waarbij een hoogwaardige kwaliteit steeds hoog in het vaandel wordt gedragen. De uitvoering van dakwerken is immers een stiel apart, eentje die de nodige ervaring, knowhow en vakmanschap vergt.

Bovendien verzorgt uw partner in dakwerken in Antwerpen ook zowel uw gevelbekleding als de gootbekleding van uw woonst of bedrijf. We werken steevast met duurzame producten en materialen en met oog voor detail, aandacht voor het milieu en natuurlijk voor een esthetisch eindresultaat, bent u verzekerd van de beste uitvoering en nazorg. Ook voor de plaatsing van isolatie en een mooie dakafwerking kan u bij ons terecht! Dakramen, dakventilatie, koepels en ga zo maar verder: we zorgen voor een uiterst verzorgd totaalplaatje.

Dakwerken in Antwerpen in een familiaal kader

Demessemaeker is een familiebedrijf dat zich reeds drie generaties lang bezighoudt met diverse dakwerken in Antwerpen. Het resultaat? Een jarenlange ervaring, een uitgebreide kennis en bovenal: een hecht team met een sterk en persoonlijk karakter. Mede dankzij onze familiale band, hechten we grote waarde aan een sterke klantenrelatie op lange termijn.

Kortom: niet alleen onze kwaliteit maakt dat we ons onderscheiden van de rest, maar ook de manier waarom we omgaan met ons cliënteel. Een perfect verzorgd – en uiteraard waterdicht – dak wordt bij ons steevast verwezenlijkt met uw wensen en vereisten in het achterhoofd. Onze meewerkende patroon, eigen wagenpark en snelle klantenservice maken ons dienstenpakket compleet en zorgen voor een project dan van begin tot einde in goede banen wordt geleid.

Wilt u meer te weten komen over onze werking en/of over onze tarieven ? Dan komen we graag persoonlijk ter plaatse. U kan ons hiervoor steeds bereiken via ons telefoonnummer 014 23 15 91 of via het e-mailadres info@demessemaeker.be. Uw specialist in dakwerken in Antwerpen tracht u zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2015-2017 Demessemaeker BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Demessemaeker BVBA
Noordervaart 29
2200 Herentals
Tel.: +32 14231591
Fax: +32 14231691
Contacteer ons